ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО С ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН ДОСТЪП

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРИЛОЖЕНИЕТО В КРАТКОТО ДЕМО ВИДЕО!

КАКВО СЪДЪРЖАТ ТРЕНИРОВКИТЕ

ТЕХНИЧЕСКИ УМЕНИЯ

Всяка сесия включва жонглиране, дриблиране и упражнения със стена. Играчите могат да преминат през сесията толкова пъти, колкото искат. Нашите серии от времеви изпитания са винаги достъпни за играчите, за да се контролират сами и да следят своя прогрес. Обучението е проектирано така, че играчите да могат да бъдат напълно самостоятелни. Новата индивидуална техническа сесия става достъпна в приложението всеки понеделник в 9:00 ч.

ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ТРЕНИНГ

Трябва да тренираме ума си, така както и тялото. Когато визирате или си представяте успеха, вие използвате същите участъци от мозъка си, които работят и в действителността. Интелектуалният тренинг на MBC се състои от кратки записи на различни аспекти на играта. Тази серия е подобна на физическите тренировки, проектирана е да бъде преносима и лесна за използване. Можете да я правите по всяко време и навсякъде. И колкото повече я практикувате, толкова по-добър резултат ще се получи!

MBC ВРАТАР

MBC Вратар е модул, проектиран от професионален вратар. Към момента можете да се присъедините към нашия електронен бюлетин, за да получите идеи и съвети относно позицията на вратаря в съвременната игра и да разберете как най-добре можете да се възползвате от настоящите ни сесии. Също така ще бъдете уведомени, когато в приложението бъде добавено специфично за вратари обучение.

ИДЕИ И СЪВЕТИ ЗА ТРЕНИРОВКА

  • Изгледайте сесията преди да започнете, това ще ви помогне да се запознаете с упражненията и дори да успеете да изпълните някои от тях.
  • Системата е проектирана така, че всички да правят едни и същи упражнения всяка седмица. Но понякога ще трябва да направите крачка назад или да преминете към по-високо ниво. Чувствайте се свободни да прегледате всички версии на тренировката, преди да изберете тази, която е най-подходяща за вас. Можете да ги прегледате, като изберете „Ниво“ от съответното упражнение.
  • Някои упражнения съдържат допълнителна информация за видовете техники. Можете да прегледате тези съвети, като кликнете върху „Още инфо“, в края на описанието на съответното упражнение.
  • Съобразявайте се на каква повърхност тренирате, тя може да играе огромна роля в подпомагането на вашето развитие. За начинаещи в жонглирането помислете за тренировка на твърда повърхност (асфалт, спортна зала и т.н.), така че топката да може да отскоча, ако я изпуснете или да можете да реагирате с един отскок. Твърдата повърхност може да се използва и като допълнително предизвикателство за практикуване на дриблиране, защото топката ще се търкаля по-бързо на тази повърхност, отколкото на трева.
  • Насладете се на обучението си и бъдете горди да го споделите! Препоръчваме ви да публикувате информация за опита си в социалните мрежи! Маркирайте ни, за да можем да ви видим: @Magicalballcontrol. Скоро ще добавим функция за социално споделяне, за да ви улесним.
  • Насладете се на обучението си и бъдете горди да го споделите! Препоръчваме ви да публикувате информация за опита си в социалните мрежи! Маркирайте ни, за да можем да ви видим: @MagicalBallControl. Скоро ще добавим функция за социално споделяне, за да ви улесним.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Всяка тренировка ви позволява да тренирате 1-3 минути и ще се нуждаете от почивка между отделните упражнения, за да се подготвите за следващото. Ако изпълните всички тренировки от седмичната сесия от началото до края, това може да отнеме от 30 до 90 минути в повече на действителното време на задачите. Това време ще се скъсява с времето, след като вече сте се запознали с упражненията. Можете да правите всяко упражнение поотделно, един цял раздел от сесията или цялата сесия толкова пъти, колкото искате през седмицата!

Всеки акаунт проследява тренираното време и резултати за един потребител и може да работи само на едно устройство едновременно. Можете да тренирате заедно с приятели или братя и сестри, но приложението няма да проследява техния напредък.

Към момента имате достъп до текущата седмична сесия. Имайте предвид обаче, че всички упражнения следват една тренировъчна линия, която ще се наслагва във времето, така че ако сте упорити в обучението си, ще забележите, че непрекъснато повтаряте основните елементи, както и че винаги опитвате и нови неща.

Стената е неразделна част от нашата система за обучение. Може да намерите подходящи стени на тенис кортове, училищни дворове, гаражи и фитнес зони. Ако имате късмет може да използвате даже стените на вашия дом. Бъдете креативни – огледайте се наоколо, в повечето случаи можете да намерите удобна стена за обучение много близко до вас!

Системата MBC е чудесен вариант да поддържате активността си при контузии, в случаите , в които все още не се препоръчва директен сблъсък в играта. Ако не се чувствате готови или изпитате болка, не продължавайте преди да се консултирате! Въпреки това, ако тренировките са ви само донякъде ограничени, ще откриете, че MBC е идеален помощник, за да не губите форма.

Искаме да ви бъдем наистина от полза! Ако не сте сигурни дали изпълнявате упражненията правилно, запишете най-добрият си опит на видеоклип и ни го изпратете на за обратна връзка на support@magicalballcontrol.com. С удоволствие ще ви съдействаме.

Входящите повиквания/ съобщения няма да повлияят на вашата тренировъчна сесия. При входящо повикване/ съобщение е възможно да спре таймера, ако сте в средата на тренировката,  в най-лошия случай може да работите малко по-дълго, без да усетите. Можете да изберете и възможността да започнете тренировката  отначало, ако е необходимо. Добре би било обаче, да се концентрирате върху сесиите, докато ги изпълнявате …

Close Menu
×
×

Cart