ИЗТЕГЛЕТЕ ПРИЛОЖЕНИЕТО И СТАРТИРАЙТЕ С ЕДНА СЕДМИЦА БЕЗПЛАТЕН ПРОБЕН ДОСТЪП! ​

ЗА ПРИЛОЖЕНИЕТО

Иновативна система за обучение, която представлява уникално съчетание от професионални тренировки по всяко време и независимо от терена. Упражнявай се заедно с  най-добрите експерти, когато и където ти е удобно !

ТРЕНИРАЙ

Всяка седмица ще получаваш нова индивидуална обучителна сесия, за да работиш толкова пъти, колкото искаш. Всички сесии включват жонглиране, дриблиране и упражнения със стена.

СЛЕДИ ПРОГРЕСА

Тествай се с нашите минутни тренировки, за да измериш техническите си умения и опит. Запиши резултатите си и следи прогреса си с течение на времето.

ТРУПАЙ ЧАСОВЕ

Времето, в което си тренирал е записано за нашата система. Твоятa тренировъчна поредица ще ти помогне да онагледиш своите постижения.

СЪСТЕЗАВАЙ СЕ​

Прегледай класациите, за да се сравниш с другитe играчи от отбора си и с всички участници в приложението.

НАШИЯТ ЕКИП

СВЕТОСЛАВ КАЛАМОВ


тРЕНЬОР

Светослав се занимава сериозно с футбол от 11-годишен. Преминал е през различни футболни школи и отбори на аматьорско и професионално ниво. Насочва се към треньорските лицензи на Българска треньорска школа и завърша последователно лиценз “С” след това УЕФА “В”, а към момента е приет успешно в УЕФА “А” лиценз, което е най-високото ниво за детско-юношески футбол. С треньорска дейност се заминава от 2014 година. Обича играта, не само собственото си обучение и кариера, но и начина, по който свързва хората от различни среди с футбола. MBC произтича от визията на Светослав да създаде възможност на младите играчи да усъвършенстват тяхното техническо развитие. Той създава седмичните сесии и отговаря за футболната страна на нещата.

НИКОЛАЙ КАЛАМОВ


МАРКЕТИНГ & СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Николай е бивш професионален футболист и има магистърска степен по бизнес администрация. В MBC той се грижи за това абонатите ни да се чувстват информирани и удовлетворени от услугата. Той менажира нашите изяви в социалните медии и маркетинговата стратегия на приложението. Независимо дали управлявате вашия индивидуален абонамент или клубни планове, или имате въпроси относно приложението, Николай е вашият човек. Можете да се свържете с него, ако искате да бъдете включени в нашите социални медийни канали или имате идеи за това как можем да се ангажираме по-добре с нашата общност. Ако имате въпроси, коментари, проблеми или оплаквания, не се колебайте да се обърнете към него и той ще ви съдейства: info@magicalballcontrol.com

Silhouette of children play soccer football

Играчът от клипчетата


ФУТБОЛИСТ

Започнах да играя футбол още в детската градина. Мечтата ми беше да се присъединя към академия, тъй като е добре да тренираш целенасочено от ранна възраст. През 2015 г. най-накрая се присъединих към футболен клуб. Това беше моята първата година, когато ми се даде възможност да се изявя, вкарах няколко гола и направих някои асистенции. Втората ми година беше по-добра, защото установих, че техниката е много важна част от футбола. Вложих усилията си в развитие на техническите си умения и физическата си издържливост. Имах отличен сезон. Когато Светослав ми сподели идеята и възложи задачата да онагледя неговия опит пред екрана, бях въодушевен, защото това ми носи много емоции и постоянно развитие. Съветвам всички мои връстници те самите да подобряват уменията си.

МИСИЯ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ

   Системата за обучение на MBC е много специална за нас, защото тя включва процес, който изразява нашата същност – процесът на стремеж към съвършенство. Прочети внимателно долните редове и ако се познаеш, значи това е за теб!

   Ти се присъедини към първия си футболен отбор още когато беше на пет. Докато твоите приятели и съотборници участват във всички различни спортове и дейности, ти си на девет и искаш да бъдеш професионален футболист.

   Като млад играч започваш да играеш с други деца на твоята възраст, но имаш нужда от ново предизвикателство. От 11 до 14 години играеш футбол ежедневно. Тези години са едни от най-трудните за теб като футболист, но те ще ти помогнат да се развиеш по начин, който не би могъл да постигнеш иначе. Имаш щастието да срещнеш някои важни треньори и ментори, които да ти покажат начини да тренираш с топката извън отбора. Започваш да тренираш жонглиране, дриблиране и упражнения със стена всеки ден сам.

   Въпреки че на дванадесет още не си напълно наясно с това, че искаш да станеш господар на топката, това е път, който ние все още следваме и искаме да споделим с теб. Той може да бъде разочароващ, хипнотизиращ, конкурентен, мечтателен, ангажиращ и обезсърчаващ едновременно. Да вземеш развитието си в собствените ти ръце е процес, който ще определи какъв си и на терена, и извън него.

   Можеш да започнеш пътя си към кариера в професионалния футбол още днес. Като деветгодишен може би не си мечтаеш за нещо такова! Преди всичко обаче годините ще те научат как да бъдеш воин на терена и да се стремиш към постоянно усъвършенстване, както физически, така и психически.

   Пътуването ти ще бъде пълно с възходи и падения. В крайна сметка може би след 10 години ще играеш професионално за различни клубове в България и в чужбина и всеки ден ще се чувстваш изключително благодарен, че живееш в детските си мечти. Но знай, че футболът е много повече от работа. Това е игра, която трябва да обичаш и уважаваш извън пределите на собственото ти участие. Професионалната ти кариера вероятно ще е изпълнена с прекрасни моменти, но и с някои разочарования и пречки, които трябва да преодолееш. Има много неща в живота и във футбола, които не можем да контролираме, но ще откриеш голямо щастие в това да поемеш отговорност за твоята игра и да работиш всеки ден, за да станеш по-добър.

  Системата за обучение на MBC е нашият начин да споделим всички чудесни уроци, на които футболът ни е научил. Това е система, която преподава футболни умения, но по-важното е, че тя учи, че с помощта на упорита работа, дисциплина и целенасочено обучение, можеш да постигнеш всичко към което се стремиш. Надяваме се, че процесът на усъвършенстване ще е също толкова удовлетворяващ и стимулиращ и за теб.

   Преследвай целите си , като даваш всичко от себе си и най-вече се наслаждавай на това приключение!

Close Menu
×
×

Cart